ACTIVIDADES

TAULA DE L'ESPECTADOR - OCTUBRE 2017

LA SECA ESPAI BROSSA

INFORMACIÓN

LA HISTORIA DE ALICIA AL OTRO LADO DEL ESPEJO
de CIA. HAND MADE THEATRE

De l'11 d'octubre al 5 de noviembre

Inspirada en Alicia al país de les meravelles i Alicia a través del mirall de Lewis Carroll.

ACTIVITATS

👉  Convidem a dos membre de la Taula a l'estrena del dia 11 d'octubre a les 21h. Només ens has d'escriure un email a taulaespectador@gmail.com i si ets el primer o primera tindràs dues entrades reservades.

👉   Col·loquis: Kafka, Carroll i les noves tendències teatrals
Aquest mes d'octubre conviuran dues produccions amb el segell de Lewis Carroll a la cartellera de la nostra ciutat:

OKLAHOMA de la Cia. Dei Furbi, que farà la seva última funció al Teatre Akadèmia el proper 15 d'octubre, i LA HISTORIA DE ALICIA AL OTRO LADO DEL ESPEJO que es podrà veure de l'11 d'octubre al 5 de novembre a La Seca Espai Brossa.

Per aquest motiu, es duran a terme col·loquis creuats postfunció:

--Divendres 6 d'octubre al Teatre Akadèmia. Col·loqui moderat per Ferran Madico, director artístic de La Seca Espai Brossa amb Gemma Beltran (Directora d'Oklahoma) i Marcela Terra(Directora de La Historia de Alicia al otro lado del espejo). Compra la teva entrada amb descompte aquí.

--Dimecres 18 d'octubre a La Seca Espai Brossa tindrà lloc el mateix col·loqui moderat perIsabelle Bres, assitent de direcció artística del Teatre Akadèmia. Compra la teva entrada amb descompte aquí.

Y ME MORÍ
CABARET MEXICANO TRAGICÓMICO PARA 3 DIFUNTOS

 

Del 4 al 29 d'octubre

 

ACTIVITATS

-Col·loqui postfunció.

 

ACOLLIM


ESCENA GERMINAL


Dimarts 31 d'octubre a les 19:30h.

CULTURA DE L’ACTOR: OFICI, CREATIVITAT, PROCÉS
 

Lluís Masgrau, a partir de reflexions pròpies de l’Antropologia Teatral, farà un recorregut per com la idea de l’actor és pròpia i inherent en l’ésser humà i és present en molts aspectes de la vida quotidiana.
 

Lluís Masgrau (Doctor per la Universitat de Barcelona, 1999) és professor de l’Instiut del Teatre des del curs 1997-98. Ha estat Cap del Departament de Teoria i història (2007-11 i 2013-14) i coordinador a l’IT del Màster d’Estudis Teatrals (2010-13). És membre  del Consell de Recerca de l’IT. Entre el 1992-96 va treballar a l’Odin Teatret com a assistent d’Eugenio Barba i responsable del fons documental. Des del 1998 és membre de l’equip científic de la International School of Theatre Anthropology (ISTA). Imparteix les assignatures d’Antropologia Teatral (ESAD) i Teoria de l’Actuació (ESAD i CSD). També és professor del Màster en Estudis Teatrals on imparteix Metodologies d’anàlisi i investigació en les arts escèniques. Ha publicat nombrosos articles en revistes especialitzades d’Europa i Amèrica. Ha estat professor invitat en diverses universitats i escoles superiors de teatre d’Europa i Amèrica. 

Pots apuntar-te a la xerrada o demanar més informació a info@escenagerminal.cat

 

Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com i gaudir de les nostres promocions i activitats exclusives.

Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.