CESC GELABERT - TRÍPTIC

Un programa en tres parts a càrrec de Cesc Gelabert

Sala

Joan Brossa

Dates

Del 27 de novembre al 7 de desembre de 2014

Suite Santos

Música Carles Santos

Vestuari Lydia Azzopardi

 

La Suite Santos és un recull de quatre peces de Cesc Gelabert amb música de Carles Santos, revisitades i reelaborades per aquesta ocasió. La primera formava part de l’obra Concert per piano dansa i veu de l’ any 1982, creat i interpretat per tots dos creadors, va ser estrenat al teatre Prado de Sitges. Les altres tres formaven part de l’espectacle Preludis, creat amb Frederic Amat, que comptava amb músiques de diferents compositors. Va ser estrenat el 2002, a la primera temporada del Teatre Lliure a Montjuïc.

Domènech

Vídeo Cesc Gelabert

Música Bach, Chopin, Carlos Miranda i Borja Ramos

 

Domènech és una recopilació dels 12 vídeos curts, que Cesc Gelabert va realitzar i interpretar a meitats del 2013, com a reacció al tancament de l’estudi, situat al carrer Domènech, on la companyia va assajar i residir durant 27 anys. Gravats amb un iPhone i editats pel mateix Gelabert, es van anar penjant a Internet a mesura que s’anaven fent. En aquesta ocasió es presenten per primera vegada, tots seguits i sense interrupció. 

Cesc Gelabert interpreta Vicente Escudero

Vídeo Cesc Gelabert, Isaki Lacuesta, Anna Mitjà i Jordi Morató

Música Carlos Miranda, Sergei Prokofiev, Andrés Lewin Richter i Antonio Soler

Vestuari Lydia Azzopardi

 

Creat a partir de la proposta de La Seca de crear un homenatge a la figura de Vicente Escudero, va ser presentat al museu Picasso, dins del Festival BarriBrossa del 2013. Vicente Escudero, nascut a Valladolid i barceloní d’adopció, va ser una figura única, polièdrica i avantguardista que amb la seva manera personal d’interpretar va transformar el flamenc. Amic de Miró i dels surrealistes, és el ballarí que relliga el cubisme amb el flamenc, la tradició i la modernitat, des de la geometria i la verticalitat del cos. Dansa el soroll d’un motor o d’un tren, dóna una altre dimensió a la mateixa música del ball.

Fitxa artística

Un programa en tres parts amb:

Coreografia i interpretació Cesc Gelabert

 

Assistent del coreògraf Toni Jodar

Direcció tècnica Conxita Pons  

Producció i distribució   Maria Rosas

Administració Xavier Vigas

 

Durada 55 minuts

Horaris i preus

De dimecres a dissabte a les 21.00 h. Diumenges a les 19.00 h.

Preu 18 €