ESTRIPAR LA TERRA / Josep Maria Miró

Quan el sistema i l'entorn ens converteixen en contrincants

Sala

Joan Brossa

Dates

Del 26 de juny al 27 de juliol

Sinopsi

Lluís i Raül han sobreviscut, en poc temps, a nombrosos canvis laborals i s’han quedat sols al capdavant de la casa de cultura del petit poble on han viscut tota la vida. La nova situació no és fàcil, tampoc el seu moment vital. L’arribada de Miquel, nouvingut al poble i que col·labora desinteressadament en aquest espai, posarà en evidència la fragilitat del seu vincle d’anys i també les mancances i problemes que han d’afrontar.

Coincidint amb una celebració que aplega a un nombrós grup de gent del poble a la casa de cultura, aquests tres personatges posaran de manifest els seus recels, misèries i traïcions mútues. Les seves pors personals i professionals posaran en perill les relacions d’amistat - tant les més recents com aquelles aparentment sòlides- i també el respecte als espais de privacitat.

El nou text de Josep Maria Miró (Autor de Gang Bang -2011-, El principi d’Arquimedes -2012-, Fum -2013- o Nerium Park -2013-) és l’obra amb que s’estrena la nova companyia La padrina, integrada pels joves actors Ricard Farré, David Marcé i Arnau Puig.

Fitxa artística

Autor i director Josep Maria Miró

Intèrprets Ricard Farré, David Marcé i Arnau Puig. Oriol Casals en substitució de David Marcé els dies 11, 12 i 13 de juliol

Ajudant de direcció Maria Donoso

Assessorament de moviment Roberto G. Alonso

Escenografia Enric Planas

Il·luminació David Bofarull

Vestuari Albert Pascual

Caracterització Núria Llunell

Espai sonor Carles Cors

Fotografia Inma Quesada

Disseny del cartell Laura Diaz
Productora Maria G. Rovelló

 

Una producció de la companyia La Padrina

Espectacle en residència a La Seca Espai Brossa

 

Agraïments 4Produccions, Jorge Lafuente, Dúnia Pellisa, Elena Álvarez, Vanessa Martinez, Jaume Piñol, Jaume Puig, Glòria Casas, Bernat Jansà i Agustín Bonifacio.

Amb el suport de Metalistería Roldan (El Prat), Lambada, Nosotros Producciones

Durada 1 hora i 7 minuts

Horaris i preus

De dimecres a dissabte a les 21.00 h. Diumenges a les 19.00 h.

Preu 18 €