DIMARTS MÀGIC / David Sousa

Un dimarts de cada mes, un dels millors il·lusionistes del món passa per La Seca en funció única

Sala

Leopoldo Fregoli

Dates

6 de maig de 2014

Sinopsi

Un dimarts cada mes, La Seca Espai Brossa presenta en sessió única il·lusionistes de nivell internacional. És, sens dubte, una oportunitat per gaudir dels noms indiscutibles de la màgia d’arreu del món, i aquest és el torn de David Sousa, expert en la màgia de la manipulació.

L'il·lusionista

Nascut a Portugal l’any 1981, el jove il·lusionista David Sousa ja ha començat a collir la recompensa de tota una vida dedicada a la màgia, primer com a aficionat i després com a professional de primera línia mundial.

La seva carrera, tot i la brevetat, l’ha fet mereixedor de nombrosos premis, entre els quals es podrien destacar el Premi Mundial de Màgia a la FISM (Federació Internacional de Societats Màgiques), el Mandrake d’Or, atorgat per l’Acadèmia Francesa de les Arts Màgiques de París o el seu títol com a professor honorífic de l’Acadèmia d’Arts Màgiques de Corea del Sud. A més, Sousa ha recorregut diversos escenaris de fama i prestigi, no només d’Europa, sinó també a països d’Amèrica i d'Àsia.

Aquest Dimarts Màgic, doncs, serà una molt bona oportunitat per conèixer, en un context íntim i proper, l’obra i el virtuosisme d’aquest jove mag, que afirma haver actuat en qualsevol lloc i en qualsevol circumstància, sempre imposant-se nous reptes i objectius per mantenir viva la màgia.

Horaris i preus

Dimarts 6 de maig a les 20.30 h.

Preu 12 €

ENTRADES
PREMSA //

Dossier de Premsa