PEP TALK / Alberto Ramos

Pep Guardiola, l'ex-entrenador del F.C. Barcelona, imparteix una conferència per a gent de negocis. És una conferència clandestina. Quina és la raó d'aquest secretisme?

Sala

Leopoldo Fregoli

Dates

Del 24 d'abril a l'11 de maig de 2014

Sinopsi

Pep Guardiola, exentrenador del FC Barcelona, imparteix una conferència per a gent de negocis. És una conferència clandestina. Quina és la raó d'aquest secretisme?

Pep Talk és una ficció teatral protagonitzada per un dels millors entrenadors de la història del futbol. Pep Guardiola és un líder exemplar, un professional admirat i envejat arreu del món. I no només això: també és una bona persona, símbol d'educació i de perfecció. Quin és el secret? Fora de l’àmbit estrictament esportiu, en Pep explica, diserta i reflexiona sobre els punts bàsics de la seva manera de fer. Sobre una “cultura empresarial” que té molt a veure amb la cultura catalana. També parlarà d'altres qüestions que fins ara no havia gosat explicar en públic.

Per què potser en Pep no és tan diferent de la resta de mortals…

Fitxa artística

Autor Alberto Ramos

Director Iban Beltran

Actor Pep Garcia-Pascual

Ajudant de direcció Sílvia Sanfeliu

Il·luminació Alex Aviñoa

Producció Cristina Ferrer / PRODUCCIÓ ZERO

Escenografia Sebastià Brosa

Disseny Gràfic Marc Vilaplana

Distribució Cristina Ferrer i Queralt Vallcorba (internacional)

Vestuari Míriam Ponsa (amb la col·laboració de Josep Abril i Munich)

Fotografies Roser Blanch

Agraïments Lorena López, Esteve Soler, Cris Clemente, Karl Maguire, Miquel Àngel Violan, Cristina Salvador, Fernando Polanco, Albert Genover, Ariadna Mateu, Mary Ann Newman, Pep Muñoz, Dani Simón, Isaías Fanlo, Sique Rodríguez, Oleguer Beltran, Toni Padilla, Xavier Bertral, Abel Solé, Quique García, Vicens Gimenez, John Carlin, Planet Green, Pau Martí, Institut Ramon Llull, El Galliner, Manresana d’Equipaments Escènics

Horaris i preus

De dimecres a dissabte a les 20.30 h. Diumenge a les 18.30 h.

Preu 15 €. Dimecres, dia de l'espectador, 12 €