NAÏF / Toti Toronell

Toti Toronell investiga en profunditat la figura del Pallasso, busseja en la seva essència, aguanta la respiració fins que el públic respira amb ell... Amb un estil gamberro i delicat arrossega l’espectador cap al seu món innocent i poètic.

Sala

Joan Brossa

Dates

Del 14 de novembre al 8 de desembre de 2013

Sinopsi

Espectacle de pallassos per adults sense paraules i amb música en directe.

"Les màquines a poc a poc van deixar de cantar. De mica en mica la fàbrica, abandonada, es va anar adormint. No obstant això, en Toti, el pallasso, seguia allà, amb el lliri a la mà i la flor al cul, buscant on havia anat tothom. Arrossegava la bossa de deixalles que el lligava a aquells temps en què la fàbrica encara estava impregnada de sorolls i engranatges.
Ell, el seu alter ego, una mosca i una ànima atrapada en els compassos de les màquines eren els únics supervivents d’un temps en el qual les emocions es vivien a flor de pell."

Fitxa artística

Idea original Toti Toronell Pallasso Toti Toronell Música Albert Dondarza Llum i so Nino Costa Regidoria Jordi Borràs Animacions David Cid Escenografia El soldadet de plom Vestuari Carles Solé, el soldadet de plom Producció executiva Produccions Trapa

LA CRÍTICA HA DIT

“La narrativitat, el clima, la tensió, els tempos, l’expressivitat, tot l’univers interior que el pallasso olotí aporta a aquesta entrada avui ja clàssica, converteixen la seva versió en una petita, delicada, gran obra d’art.”

(JORDI JANÉ)

Enllaç a la crítica completa

 

“Això és el que traspua aquest espectacle: tendresa. És poètic, amable, innocent… però especialment tendre. Toti Toronell ens transporta a un món oníric que ens fa sentir millor. […] De tant en tant anar a veure un bon pallasso és cosa que recomanen tots els metges.”

(JOSEP MARIA RIBAUDÍ)

Enllaç a la crítica completa 

 

“Jo no acostumo a veure massa espectacles de pallassos però aquest m’ha semblat exquisit. Parlo des de la total ignorància però des de la franquesa més absoluta: vaig riure i molt (i els que éreu amb mi veient-lo també. Que us sentia!)”

(LLUÍS MAYENCH PIERRE)

Enllaç a la crítica completa

Horaris i preus

De dimecres a dissabte a les 21 hores.
Diumenge a les 19 hores.
Preu 18 €. Dimecres, dia de l’espectador, 14 €