MAGIC TRIBUTE / Hausson

Tota la màgia del món!

Sala

Joan Brossa

Dates

Del 8 d'abril al 10 de maig de 2015

Fitxa artística

Idea i creació Hausson
Direcció Hermann Bonnín
Il·lusionista Hausson
Partenaire Esperança Crespí
Ajudants Tasio Acezat i Enric Boada
Ajudant de direcció Marta Gaston
Escenografia Jose Novoa
Il·luminació Albert Julve
Disseny de so Jordi Bonet
Projeccions Marc Lleixà
Fotografia Kiku Pinyol
Disseny publicitat Bosch & Serret
Material màgic Màgicus i Scott Alexander
Construcció escenografia Arts-cènic Escenografia
Veu Fu Manchú James Phillips
Adaptació text programa Maria Junyent
Producció La Seca Espai Brossa

Sobre l'espectacle

Sis grans mags que ompliren els teatres de Barcelona. El Teatre Novetats, l’Apolo, el Calderón, el Borràs, el Còmic i el Romea. Noms lluminosos de la màgia arreu del món: Nova York, Londres, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Mèxic, Munich....The Great Raymond, Horace Goldin, Fu Manchu, Richiardi Jr, Chang i Kalanag.

Magic Tribute a través de Hausson ens proposa un homenatge col·lectiu a tots aquells que han fet de la màgia un art. Ens evoca alguns dels seus millors números en una atmosfera teatral d’espectacularitat, de sorpresa i alhora contemporània, amb una mirada actual d’aquesta època daurada de la màgia. Números mítics com La levitació de Kalanag, La dona tallada d’Horace Goldin o La cabina espiritista de Raymond, configuren entre d’altres el gran repertori màgic que presentaven aquests artistes.

Hausson proposa, també, un seguit de números, que van des de la seva aparició enmig de l’escena a una ficció sobre què fa un mag a un casino, memoritzar tot un diccionari o desvetllar el missatge que hi ha dins d’una ampolla que s’ha trobat flotant a les aigües de la platja del Bogatell de Barcelona. També s’arriscarà amb el mític número de La bala atrapada a la boca.

Magic Tribute és, alhora, un espectacle total, lluminós, efectista, elegant. Un espectacle a través del qual es projecta la ciutat de Barcelona, la que rendeix aquest Tribute. Una Barcelona que exhibeix al món la interdisciplinarietat i la contemporaneïtat d’uns clàssics que trepitjaren els nostres escenaris i que, ara, reviuen i es projecten al futur a través de la mirada de Hausson. Un espectacle popular per excel·lència i impactant en la seva espectacularitat.

Horaris i preu

Horaris De dimecres a dissabte a les 21.00 h. Diumenge a les 19.00 h.

Preu 18€