ACTIVITATS

TAULA DE L'ESPECTADOR - MARÇ 2018

LA SECA ESPAI BROSSA

INFORMACIÓ
 

A MÍ NO ME ESCRIBIÓ TENNESSEE WILLIAMS
(PORQUE NO ME CONOCÍA) 
MARC ROSICH  I ROBERTO G. ALONSO
del 7 de març a l'1 d'abril

Una dona d'edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l'han convertit en la persona que és ara i s'emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció. Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant el contacte directe amb el públic que ha estat convidat a entrar en aquesta llar tan poc convencional.

La Cia. Roberto G. Alonso, amb 23 anys de trajectòria, és un referent de la dansa-teatre a Catalunya i a Espanya pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la narrativa teatral i una concepció escènica peculiar, imaginativa i detallista.

ACTIVITATS

DIJOUS 8 DE MARÇCol·loqui postfunció amb la companyia moderat per Enric Umbert.
DIMECRES 14 DE MARÇ
Col·loqui postfunció en col·laboració amb Recomana.cat. Itinerari "La dona, protagonista".


PROMO PERSONA/PERSONATGE. 
La Seca Espai Brossa i El Maldà presenten aquest març dos espectacles que enfronten persona i personatge, cara i caretes, realitat i ficció. Per aquest motiu us oferim la possibilitat de gaudir dels espectacles 'A mi no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)' de Marc Rosich iRoberto G. Alonso i 'Gran Fracaroli' de la Cia. Els Pirates Teatre amb descompte, portant l'entrada de l'altre espectacle.
Preu amb descompte portant l'entrada de l'altra sala a taquilla:
Del 9 de març al 8 d'abril >>> 'Gran Fracaroli' a El Maldà: 12€
Del 7 de març a l'1 d'abril >>> 'A mi no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)' a La Seca Espai Brossa: 10€

Encara pots gaudir de preus especials amb la venda anticipada. COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES
 

ENCARA EN CARTELL

 

LA FLAUTA MÀGICA
GEMMA BELTRAN/CIA DEI FURBI
fins el 4 de març

Guanyadora del Premi Max 2014 al millor espectacle musical

Es tracta d’una adaptació lliure de l’òpera de Mozart La Flauta Màgica que fa la Companyia Dei Furbi, sota el subtítol Variacions Dei Furbi. Una versió de teatre i música a cappella. És a dir, només veus. La part instrumental passa també a través de les veus i els cants dels intèrprets en unes polifonies adaptades i originals per a aquesta proposta.

ACTIVITATS
DIVENDRES 23 DE FEBRERCol·loqui postfunció amb la companyia moderat per Ramon Simó sobre El teatre dins de l'òpera. En col·laboració amb els Amics del Liceu 

 

COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES

 

 

 

PER ACABAR AMB EL JUDICI DE DÉU

TEATRE KADDISH

Del 5 al 29 d'abril de 2018

Antonin Artaud va escriure Per acabar amb el judici de déu per a ser emès a la ràdio nacional francesa l’any 1946. Un cop enregistrat, però, el director de l’emissora en va prohibir l’emissió per la virulència del text.  El Teatre Kaddish posa en escena la versió catalana del text i en farà un enregistrament sonor que oferirà les emissores de ràdio. Una acció de ràdio i moviment que interroga sobre els límits de la creació artística, la llibertat i la censura, la decència i la responsabilitat política.

ACTIVITATS

Dimecres 07 de març a les 19:30h. Lectura dramatitzada de textos d'A. Artaud per celebrar els 70 anys de la mort del poeta a la llibreria A peu, de pàgina.  Amb Marina Mora (poeta i actriu), Melcior Casals (escriptor i actor), Martí Castellarnau (actor) i Xavier Gimenez Casas (director). Teatre Kaddish / Nozomi 700. Durada 20 min i col·loqui posterior. Confirmar assistència a: llibreria@apeudepagina.com

 

COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES

 

 

CICLE D'ACTIVITATS I LECTURES:
'SHAKESPEARE SEMPRE ACTUAL'


En col·laboració amb la Llibreria Laie, dediquem un cicle d'activitat a les tres produccions shakespearianes que es podran veure a La Seca Espai Brossa aquesta temporada 17-18.

Gaudeix dels avantatges exclusius per a membres de la Taula de l'espectador per assistir a les diferents activitats...

Dimarts 27 de març a les 19.30h >>> Lectura dramatitzada de Vaig ser Pròsper o recordant La Tempesta
Lectura dramatitzada de fragments de l'obra amb aportacions de la cia Projecte Ingenu.

Dimarts 5 de juny a les 19.30h >>> Lectura dramatitzada d'Othello
Lectura dramatitzada de fragments de l'obra amb aportacions de la cia Les Antonietes.
 

Les lectures dramatitzades tindran lloc a la Llibreria Laie de c/Pau Claris, 85.
Cal confirmar assistència a taulaespectador@gmail.com

Tots els assistents a les activitats rebran
un descompte per venir a veure l'obra!

CONFIRMA AQUÍ LA TEVA ASSISTÈNCIA
 

   LECTURES DRAMATITZADES        
CÀTEDRA BROSSA

La Seca Espai Brossa obre les portes a alumnes i professors de l'Institut del Teatre i Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia a oferir lectures dramatitzades d'obres de Joan Brossa.

Dimarts 20 de Març de 2018 a les 20h
Ahmosis I, Amenofis IV, Tutenkhamon
Missal de Caragat i El Bell Lloc
direcció de Francesc Sabater

Cal reservar entrada a info@laseca.cat
ACTIVITAT GRATUÏTA

 

CONFIRMA AQUÍ LA TEVA ASSISTÈNCIA
 

Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com i gaudir de les nostres promocions i activitats exclusives.

Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.

MÉS INFORMACIÓ