ACTIVITATS

TAULA DE L'ESPECTADOR - MAIG 2017

La Seca Espai Brossa

INFORMACIÓ

ADAM I EVA
Iago Pericot

Del 17 de maig al 18 de juny de 2017

Adam i Eva és una reflexió crítica sobre l’status quo (social, econòmic, cultural, polític...) i a l’hora una reflexió sobre l’Art, necessari i útil per a l’artista i per a la societat, en tant que exposat i admirat. Es planteja en un sol acte que s’estructura en quatre escenes. L’espai es concreta en una sala d’exposicions d’un museu on s’exposa el quadre Adam i Eva, d’Albrecht Dürer, com a centre d’una instal·lació, complementat amb dues pantalles que projectaran imatges sobre diferents aspectes de la realitat actual que es volen sotmetre a reflexió i crítica. Adam i Eva, inopinadament, prendran vida i es trobaran primer amb el desconeixement de si mateixos i després amb la incomprensió del món que se’ls ofereix a través de les pantalles. Finalment, un agent inesperat els oferirà la possibilitat d’un món millor. 

ACTIVITATS

-16 de maig 21h Prèvia d'Adam i Eva. Tenim 1 invitació doble pel primer membre de la Taula de l'Espectador que ens escrigui a taulaespectador@gmail.com sol·licitant venir a la prèvia. 

-25 d'abril Col·loqui postfunció en col·laboració amb Recomana.cat a càrrec de Iolanda G. Madariaga.

EL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU.
Els Pirates Teatre.

Del 25 de maig al 25 de juny de 2017

Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

ACTIVITATS

-31 de maig Col·loqui postfunció en col·laboració amb Recomana.cat.

ENCARA EN CARTELL
DIUMENGE de Joan Brossa

Fins al 21 de maig de 2017

Hermann Bonnín dirigeix aquest text de 1964 de Joan Brossa, on s’indaga en els gèneres tradicionals a través d’uns personatges que intenten fugir de la rutina i entren en una mena de “terra de meravelles” on l’argument és una nosa i la paraula esdevé una imatge visual. L’obra està protagonitzada per Àngels Bassas, Àlex Casanovas i Abel Folk.

ACTIVITATS

-26 d'abril Col·loqui postfunció en col·laboració amb Recomana.cat i conduït per Santi Fondevila.

-2 de maig a les 20h. "Recitar en Brossa" Lectura de poemes de Joan Brossa a càrrec de la Taula de Poesia dels Amics del Brossa. Sala Palau i Fabre. Activitat gratuïta. Cal inscripció.

-4 de maig a les 18:30h. Taula rodona: “Acció. La poesia escènica de Joan Brossa” amb la participació de Laura Aubert, Xavier Giménez, Muntsa Alcañiz, Àngels Bassas i Perejaume i moderada per Héctor Mellinas. Es podrà entrar un cop començada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.


Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com.

Recorda que per ser membre de la Taula de l’Espectador tens un 30% de descompte per les funcions de divendres, dissabte i diumenge i que dimecres i dijous el preu és de 10€ a la Sala Fregoli i de 12€ a la Sala Brossa.
 
Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.