ACTIVITATS

TAULA DE L'ESPECTADOR - ABRIL 2017

La Seca Espai Brossa

INFORMACIÓ

DIUMENGE de Joan Brossa i direcció Hermann Bonnín

Del 19 d'abril al 21 de maig de 2017

Hermann Bonnín dirigeix aquest text de 1964 de Joan Brossa, on s’indaga en els gèneres tradicionals a través d’uns personatges que intenten fugir de la rutina i entren en una mena de “terra de meravelles” on l’argument és una nosa i la paraula esdevé una imatge visual. L’obra està protagonitzada per Àngels Bassas, Àlex Casanovas i Abel Folk.

ACTIVITATS

-18 d'abril a les 21h Convidem a 6 membres de la Taula de l'Espectador a un passi previ de Diumenge. Envia'ns un email i indica si en vols 1 o 2 entrades. 

-26 d'abril Col·loqui postfunció en col·laboració amb Recomana.cat i conduït per Santi Fondevila.

I al maig continuem amb activitats sobre Joan Brossa:

-2 de maig a les 20h. "Recitar en Brossa" Lectura de poemes de Joan Brossa a càrrec de la Taula de Poesia dels Amics del Brossa. Sala Palau i Fabre. Activitat gratuïta. Cal inscripció.

-4 de maig a les 18:30h. Taula rodona: “Acció. La poesia escènica de Joan Brossa” amb la participació de Laura Aubert, Xavier Giménez, Muntsa Alcañiz, Àngels Bassas i Perejaume i moderada per Héctor Mellinas. Es podrà entrar un cop començada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

Õ | CAGE COMPAGNIE (FRANÇA)

OU LES AVENTURES PRODIGIEUSES D'UN GRAND HOMME QUI NE VOULAIT PAS MOURIR

Del 5 d'abril al 7 de maig de 2017

Tres testimonis de l'epopeia de Gilgamesh expliquen els seus records recreant, així, el viatge iniciàtic d'aquest rei mesopotàmic semi-diví que va deixar-ho tot per partir a la recerca de la immortalitat. Envoltats dels objectes i instruments que han recuperat al llarg d'aquesta aventura, tancats en el seu local, com explicar al món que tot plegat és veritat? Quants anys han passat? 6 o 6000? Això els porta fins a la pèrdua d'identitat i el caos psicològic: cadascun d'ells creu ser Gilgamesh. I qui són, de fet?

 A la frontera entre el conte i el teatre (de cos, de mot), Õ és un viatge sonor i visual teixit entre 3 actors i 1 músic provocant una simbiosi entre la Tradició i la dramatúrgia contemporània.

ACTIVITATS
Dimecres 12 d'abril
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
En acabar la representació, col·loqui amb la companyia

 

Dijous 20 d'abril de 18:30 a 19:30

XERRADA "LA MÚSICA COM A ACTOR"
Trobada prèvia amb la companyia per parlar sobre la música com una peça fonamental de l'espectacle, com un actor més. reserva la teva plaça! Activitat gratuïta.
 


Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com.

Recorda que per ser membre de la Taula de l’Espectador tens un 30% de descompte per les funcions de divendres, dissabte i diumenge i que dimecres i dijous el preu és de 10€ a la Sala Fregoli i de 12€ a la Sala Brossa.
 
Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.